Momotaro 69

The Limited Edition Of Crazyman In The World !

Topless Equality

I support topless equality! come on sign the petition to support it www.gotopless.org .either women can go topless in public or men should wear something to close their chest.because it’s all about equality ,both men and women have the same rights to go topless if they wants and both of us have same rights to see nipples of their opposite sex.

My other reasons are:

1. Men have nipples too.

That’s what it’s about really. The ability to display nipples. Women can wear as skimpy of a top as they want, it is not considered “obscene” until the nipplage is showing.

What is different from a man’s nipple and a woman’s nipple?

2. A mans nipple doesn’t give milk and its not an eroginous zone (at least not usually).

milk is irrelevant, because the issue is what is visible on the surface of the skin.Also if you read the article, nuring mothers can legally expose their nipples in order to feed the baby.

Also, nipples definitely are an erogenous zone on men. Ever had a woman lick/suck/bite your nipples?women do respond to men chests.ask any women they strongly and sexually react to a well cut chests.  Indeed. Girls get turned on by guys with no shirts, and men get turned on by women with no shirts. So, I support equality for women to go topless!

3. Life is too short. We need to live and live life fully as it was meant. If we hide our bodies, we only let pornography have free rein. But if we allow being naked as being good, not bad or sexual, then we can all be free.

4. It’s basically a double standard and society’s fear of a female’s body. I say if men are allowed to go shirtless, women should be allowed to as well. There’s nothing shameful about the very human organs that allow most babies to grow big and strong; it’s completely natural and should not be treated as something to be ashamed of.

5. About rape, there are nude beach in Vancouver..never heard of rape or assualt on children or adult at it (from people that live there).also in Bali yes women still cannot topless but many women wear bikini there, but never heard rape or assault on  women at it and in different place atjeh where the women are all using hijab there are still hear plenty of rape cases there.

6. And i don’t say when women can topless they must be topless all the time,no but women can go topless when they feel comfortable for them.use bra all the time can make breast cancer.

7. And my last point is, i live in Asia…where men are not allowed to see women using bra at public and even Muslim women doesn’t allowing men to see their hair or face. So why women are allowed to see men’s chest if we are equal?

note:breast are not equivalent of penises/genitalia, so compared top with top

#womenrights #mensright

Advertisements
2 Comments »

standar ganda

saya pernah melihat televisi ada acara saya kurang ingat di channel mana acara apa tapi itu acara tv swasta ,di situ ada kuis game dan 3 orang yang bawa acara 2 diantaranya pria yang memakai celana kayak celana dalam (meniru sumo) dan bertelanjang dada sekarang coba bayangkan kalo yang terjadi sebaliknya 2 orang itu wanita ya memakai bikini deh misalnya maka aktivis perempuan/masyarakat akan bilang itu tidak menghormati kaum wanita,pelecehan tapi jika itu pria, aktivis perempuan/masyarakat akan diam bahkan enjoy aja.apa itu kesetaraan gender?

lalu dulu waktu kecil saya nonton di bioskop movienya memperlihatkan pantat pria gak disensor ,sekarang coba bayangkan yang terjadi sebaliknya wanita pasti disensor,yang saya ingin sampaikan ada pilih kasih dalam penyensoran,kalo pantat pria ‘oh gak apa’kalo wanita ‘sensor itu melecehkan wanita’…..maka saya tidak bisa menerima pemikiran masyarakat mayoritas ataupun feminisme.

aktivis wanita selalu bilang ‘kami itu ada demi kesetaraan gender’.ok kesetaraan gender itu adil antara pria dan wanitakan?kenyataan mereka berat sebelah jika laki yang dirugikan mereka menganggap itu gak perlu serius bahkan gak sadar.dan ada banyak pria yang merasa menjadi ‘gentleman’jika mereka memperlihatkan tubuh mereka ke wanita,mereka berpikir itu baru pria…..hmmm menurut saya mereka ditipu telak oleh budaya.

jadi saya berharap kalo wanita punya disensor pria punya juga atau tidak kedua-duanya,buat yang gak setuju gak apa,hak masing2 kok tapi saya juga bebas berpendapat dan saya gak bermaksud menyerang golongan manapun ,saya senang jika berteman dengan perempuan jadi jangan pikir saya gay atau banci.ya itu aja sih salam

Leave a comment »

Hello world!

Welcome to WordPress.com! This is your very first post. Click the Edit link to modify or delete it, or start a new post. If you like, use this post to tell readers why you started this blog and what you plan to do with it.

Happy blogging!

1 Comment »

FAMOUS NAIJA

News ,Politics, Sports, Celebrities,Scandals, Education, Entertainment,Health, Gossip,Jobs and Juice

Matt on Not-WordPress

Stuff and things.